Ønsker du nye briller, solbriller, kontaktlinser eller natlinser ?

Velkommen til brillestudiet i Odder, din lokale optiker! Brillestudiet er en selvstændig optiker forretning der holder til i en af Odder ’s flotteste bygninger. I brillestudiet er vi et hold af dygtige engagerede medarbejdere, der vægter din oplevelse højest. Et af nøgleordene i butikken er SERVICE over alt andet. Vi står altid klar med et smil og en god kop kaffe eller te. Butikken er startet af Peer Kradrup i 2007, som tidligere har arbejdet 25 år hos Lindberg som chefoptiker i deres butik i Århus. Ud over Peer, er der Mette Johannesen som også er optiker / optometrist og kontaktlinsespecialist. Mette er ligeledes en super dygtig og meget kompetent medarbejder. Ydermere har vi Gerda Marie Gade Sørensen og Birgitte Kradrup som begge er optikerassistenter.


I brillestudiet gør vi en dyd ud af godt håndværk og går derfor også meget op i, at de briller vi vælger og forhandle er af højeste kvalitet rent håndværksmæssigt. Vi forhandler lækre mærker eller brands som MYKITA, Lindberg, Kilsgaard, Götti, Alain Mikli, Mikli/Starck, Ray-Ban Ray Ban, Paul &  Joe, Oakley, Prodesign, Thomsen Eyewear, Rodenstock og Reiz. Vi garantere at briller, solbriller og sportsbriller købt hos os er kvalitets -og håndværksmæssigt i orden.


Hvis du er interesseret i at blive kunde hos os, så er du/i selvfølgelig altid velkomne i butikken, til at se vores lækre udvalg af ægte kvalitetsbriller.


Hvis du bestemmer dig for, at det er her du vil handle, så bestiller du en tid til en synsprøve. Det kan gøres enten over telefonen på 86560666 eller i butikken. Når du bestiller en tid til synsprøve hos os, så sætter vi ALTID 1 time af kun til dig, hvor du har en af vores optikeres fulde opmærksom. Hos os er synsprøven en del af den samlede pris, og hvis det viser sig at der ikke er behov for briller, så skal synsprøven selvfølgelig ikke koste dig noget.


Når du først har købt en brille hos os, så er du altid velkommen til at kigge ind og få serviceret din brille. Efter-service er ligeledes en de af den samlede pris. Om den skal rettes, repareres eller bare vaskes, så er det en del af dit brillekøb. 


Når du så har fået taget synsprøve, skal vi finde et stel. Til dette vil der altid være en der kan hjælpe og vejlede dig til at finde lige præcis det du ønsker og har det godt med. Derefter vil optikeren snakke med dig om hvilke glas der vil passe til dit behov. Vi anbefaler ikke noget, som der ikke er behov for! I / du kan altid stole på den vejledning du får, ærlighed er ligeså en af de kvaliteter vi vægter højt! Som udgangspunkt så anbefaler vi Rodenstock - glas til vores kunder, da dette er vores faste glas leverandør. Her bliver glassene special lavet efter dine individuelle behov, så de er tilpasset efter dig. Vi har dog også andre alternativer til Rodenstock, som samtidig er produkter vi -kvalitetsmæssig kan stå inde for. Efter valg af stel og efter at vi har snakket pris og økonomi, tager vi afslutningsvis et 3D billede af dig med dit ny-valgte brillestel. Dette billede hjælper os til at sørge for at dine glas blive ordentligt centreret i stellet og det hjælper os i bestillingsprocessen. Vi har det nyeste udstyr fra Rodenstock til formålet, kaldet en Impressionist. Det eneste du gør, er at tage brillestellet på, stiller dig foran kameraet og så tager vi et billede.


Når glassene er bestilt går der maks 14 dage før du kan afhente din nye brille. Vi modtager glassene i usleben form, og så sliber vores optikere selv glassene til og sætter dem i stellet. Til det har vi selv slibemaskine.


Når brillen er færdig, ringer vi til dig og aftaler en tid til udlevering. Her sætter vi gerne en halv time af, så brillen kan blive rettet til og du kan ‘lære’ at bruge den. Betalingen kan klares på flere måder, kontant, med betalingskort Visa/Dankort eller på afbetaling ved Resurs Bank. Sidstnævnte er rente -og gebyrfrit, det eneste vi gør, er at splitte det samlede beløb ud på 24 måneder, og så betaler du et månedligt beløb. FlexAftale er noget vi tilbyder de kunder der ønsker at skifte briller ofte. Her betaler du en månedligt beløb på 139,- hvis du har enkeltstyrke og 239,- hvis du har flerstyrke. Dette abonnement giver dig lov til at købe briller med -60%, altså stort set til kostpris/indkøbspris. Køber du en brille til 10.000 kr, skal du således kun betale 4.000 kr. Disse kan du vælge og betale kontant, eller få dem først over PBS.


Kontaktlinser er også noget vi gør meget i, og vi har både hårde og bløde linser, dagslinser og månedslinser. Vi forhandler bl.a. Linser fra Alcon, Cibavision, Johnson&Johnson, Bausch & Lomb, I wish, og så er det altid muligt at efterspørge nogle bestemte. Dertil hørende har vi selvfølgelig rensevæsker fra Bausch & Lomb, både Easysept, Oxysept og ReNu. Derudover har vi væske BioTrue væske i både store størrelser og i rejsestørrelser. Vi har selvfølgelig også almindelig saltvand og diverse øjendråber.


Odder er en rigtig hyggelig handelsby med masser af butikker. Vi er faktisk 5 optikere i odder. Heriblandt to Profil-Optik, en Louis Nielsen, en anden selvstændig og brillestudiet.


Der er ofte hyggelige arrangementer som vi selvfølgelig deltager i.

Briller, kontaktlinser, sportsbriller og solbriller